HUNGARY/BUDAPEST

Gyakran ismételt kérdések - GYIK

Milyen bőrből készítik a táskákat, cipőket?

Termékeinket valódi színbőr alapanyagból készítjük. A Színbőr a valódi bőr a legértékesebb felső rétege, aminek fizikai és esztétikai értéke messze felülmúlja a réteg bőrökét és természetesen ez az árában is megmutatkozik. Nincs kompromisszum, nálunk egy táska alapanyaga csak valódi színbőr lehet
Részletes leírást a valódi bőrről a Melyik a valódi bőr oldalunkon talál!Érdekes!

Mennyi idő alatt készül el az egyedi bőrtáskám?

Az egyedi rendelések általában 3 munkanap alatt készülnek el amibe nem számítanak bele a munkaszüneti napok.

Milyen áron készül az egyedi táska?

Az egyedi táska, ha kivitelben megegyezik az alaptípuséval, akkor  15%-al kerül többe, mint a listaár.

Mennyi garancia van a termékre?

Ezt a kérdéskört az ide vonatkozó joghatályos törvények és nem a cégek határozzák meg.Ha ez kevesebbet írna elő akkor a használati utasításban megadott feltételek betartása esetén 1 év a garanciát,  és 10 éven keresztül szervizszolgáltatást is biztosítunk.  A garanciális igények érvényesítéséhez EGYEDÜL ÁLLÓ MÓDON A JOKER LEATHER TERMÉKEKNÉL NEM  KELL MEGŐRIZNI SEMMILYEN BIZONYLATOT! (blokk, gyári szám, eredet igazolás)

Szinte minden cipő bántja valahol a lábamat! Van erre megoldás?

Cipőink utólagos formázásra is alkalmasak. Ennek köszönhetően azokat az Ön lábához tudjuk, igazítjuk. Ha valahol nem fekszik tökéletesen,vagy egyik lába nagyobb mint a másik, akkor ott beavatkozunk és a szükséges korrekció nagyságától és helyétől függően kérünk rá időt. Ez lehet 5-10 perc vagy több óra is. Reménytelennek látszó esetekben is gyakran tudunk segíteni!

Áraink kiegyensúlyozottak, termékeink kvalitásukhoz, különlegességükhöz képest Magyarországon véleményünk szerint igen szolidak. Szolgáltatásaink sora kuriózumnak számít úgy bel mint külföldön.  Teljes szettek készítése több száz színben, cipők lábra formázása, top design megalkotása, kivitelezése magas fokú szakmai felkészültséget,műszaki hátteret és első osztályú szakembereket követel. Merjük remélni, már bebizonyítottuk hogy mindezekkel rendelkezünk Az  akciók leértékelések tartását ezért meghagyjuk másoknak.  

Mi a különbség a rendelésre egyedileg készült termék és más áruk között a forgalmazásban?

Fontos tudni, hogy a rendelésre külön elkészített termékre más szabályok vonatkoznak.Ezeket a rendelésre elkészített egyedi termékeket, csak jogos minőségi kifogás esetén kell az eladónak visssza vennie . A Joker Leather a bemutatott termékeket újból elkészíti! A licensz lényege hogy a képeken látható  daraból  egy már készült és az már gazdárais  talált, így anyagi valóságában pillanatnyilag nem áll rendelkezésre. Minden ilyen termék viszont  digitalizált és a rendszer kiszámítja, hogy a darab reprodukálható e a rendelkezésre álló kellék és anyagbázisból.Amennyiben igen, úgy megjelenik az ajánlatok között.

Hogyan tudok vásárolni?

Budapesti üzletünk címe: 1026 Budapest Lövőház u. 2-6 Mammut bevásárló központ 1.ép I.em R110, 
Amennyiben teheti, látogasson el márkaboltunkba, mert ott napi ajánlatokkal kibővített a kínálat és az igazán színvonalas termékekről reális véleményt alkotni csak személyes kontaktussal lehet. Az önnek szánt termékről konzultálunk, megtervezzük, és a rendelést leadhatja.